pexels photo 164828

Lidenskapelig, nøyaktig, perfeksjonist, kunnskapsrik og forståelsesfull er bare noen av superlativene som beskriver Eirik Bekkeheien. Både som profesjonell studio- og lydtekniker og som menneske.

Det er kanskje derfor så mange av Norges beste band og musikere velger å jobbe om og om igjen med nettopp Eirik Bekkeheien og hans Bekkstudio.

Ikke bare er det en lærerik reise å se et produkt ta form eller perfeksjoneres videre, alt etter hvor i prosessen Bekkstudio bli involvert, det er og en gøyal og koselig reise hvor den gode samtalen flyter fritt i nydelige omgivelser - alt til veldig konkurransedyktige priser.

Bekkstudio tilbyr high-end produksjoner hvor artisten og perfekt lydgjenngivelse er i fokus.

Allsidig musikkforståelse, trivelig arbeidsmiljø og det beste innen vintage og moderne utstyr er grunnpilaren i hva som utgjør Bekkstudio. 

Vi tilbyr mixing, mastring og innspilling - både på lokasjon og i studio. For nærmere informasjon angående utstyr, se her.

"Det er en fryd å jobbe med Eirik Bekkeheien. Uansett i hvilken grad han er involvert i mine produksjoner bidrar han alltid til å berike prosjektet både på et følelses- og lydmessigt plan." 
- Olav Larsen

Diskografi

Tones San av Salve

Se mer her

IMG 0698

Det er ikke bare i isolerte omgivelser hvor du får perfekte lydforhold det er best å spille inn musikk. 
Noen ganger vil man oppsøke et sted som gir en den perfekte følelsen. 
Bekkstudio flytter studioet der du finner inspirasjon og ro. 
Dette er på ingen måte et kompromiss i lydkvalitet. Vi har det beste utstyret klart til å fraktes og settes opp på bare noen timer.

Sammen med Støtte fra Innovasjon Norge har vi satt sammen et flyttbart High-End studio.

For pre-amper og mikrofoner se total utstyrsliste her.